Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Nyheter
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser Juli
Annonser Juni
Annonser Maj
Annonser April
Annonser Mars
Annonsera
Radera annons
Chatta
Skicka e-vykort
Tipsa en vän
Nyhetsbrev
Info och regler
Hjälp
Länkar
Länka till oss
Kontakta oss
Jobba med oss
Om BrevWeb.com
Besöksstatistik
Tjäna pengar
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2017. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Nyheter och planerade påhitt

Anmäl dig till Brevvänsförmedlingens Nyhetsbrev!

För att förbättra förmedlingen ytterligare och hålla den mer uppdaterad, startar vi nu en liten nyhetsavdelning på vår sajt. Här hittar du alltid aktuell info om vad som händer på sajten, redaktionen och i resten av världen! Brevvänsförmedlingens nyhetsbrev kopplas också direkt till denna sida och utkommer numera en gång i månaden med färska nyheter och påhitt!

Publiceringsbesked - automatiskt
Senaste nyheten är vårt nya utbyggda annonseringssystem som nu tillåter oss att hålla bättre kolla på inskickade annonser. Har du skickat in en annons får du numera en bekräftelse på att annonsen är mottagen. När annonsen har blivit godkänd (eller underkänd) skickas ett e-mail till dig med besked - oavsett om annonsen publicerades eller ej. På sätt kan du lungt luta dig tillbaka och vänta på besked! Normalt dyker in inskickad annons upp i vår databas inom ett par timmar, men det kan dröja upp till ett par dagar beroende på arbetsbelastningen.

Månadens Annonsör
Vissa månader har vi en "Månadens Annonsör", en ny intervju med en av förmedlingens annonsörer. Om du vill bli månadens annonsör själv behöver du ha ett digitalt foto (inscannat eller genom digitalkamera) och en smula humor.
Kontakta oss för mer info!

 

Snart: Flaskpost
Saknar du hur du brukade hitta brevvänner via flaskpost? Snart återupplivar vi gamla minnen och startar BF Flaskpost! Med hjälp av vårt flaskpostsystem får du snabbt och slumpmässigt kontakt med en annan annonsör på Brevvänsförmedlingen.

Snart: BrevWeb.com Medlem
Brevvänsförmedlingen står i planeringsstadiet för att starta "BrevWeb.com Medlem". I syfte att kunna hålla vår förmedling online och fortsätta kunna erbjuda våra tjänster gratis har vi beslutat att skapa en betalningstjänst som tillval till de fria tjänster som redan erbjuds. Medlemskostnaden kommer att bli som en månadsavgift och medlemskapet planeras att innehålla bl.a. egen annonsadministration där du själv lägger till, ändrar och raderar annonser samt andra förmåner som annonsplacering (din annons dyker upp högre upp i listan och blir i en annan färg för att märkas tydligare) och ett speciellt medlemschat.

Snart: Medlemschat
Chattens vara eller inte vara har varit en svår nöt för oss på redaktionen. Än så länge tillhandahålls tjänsten genom ett reklamfinansierat tyskt företag, men planerna har länge varit att skapa en egen chat på vår egen server. Tyvärr har det största problemet varit att servern kommer att tyngas ner avsevärt om vi tillåter ALLA att chatta samtidigt. Nu funderar vi istället att tillhandahålla en egen chat exclusivt för Brevvänsförmedlingens framtida betalanda medlemmar.

Snart: Brevvänsförmedlingen på Engelska och Spanska
Blir det någonsin någon spanska- och engelskaversion av Brevvänsförmedlingen undrar många. Vi hoppas kunna erbjuda dessa funktioner inom kort.